Interieurdesign & Styling De Jong

Direct bij jou thuis aan de slag

Uiteraard werk ik volgens de door het RIVM opgestelde richtlijnen omtrent Covid-19.

Je voelt je niet zo goed thuis in je eigen huis, op een of andere manier lukt het je niet om het eigen te maken. Je wilt de inrichting veranderen maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. Met interieuradvies ga ik direct bij je thuis aan de slag, zonder veel poespas of grote (dure) aankopen.

Uiteraard luister ik goed naar je wensen en eisen waar je interieur aan moet voldoen en neem deze mee in het uit te werken interieuradvies. Mijn uitgangspunt is om ruimtes zo optimaal mogelijk te benutten en zo in te richten dat het helemaal aansluit bij jouw wensen.

Of het nu om een interieurdesign plan gaat, een compleet stylingpakket of een bepaalde kleur op de muur. Ik help je  keuzes te maken die bijdragen aan een goede balans die een interieur moet geven, en waar de juiste sfeer voelbaar is.

Er is qua interieur veel mogelijk. Of je nu kiest voor een Scandinavisch-, minimalistisch-, duurzaam-, romantisch-, modern-, industrieel-, vintage-, of BOHO interieur. Of een combinatie van allerlei woonstijlen ( eclectisch)

Halverwege 2021 start ik samen met mijn dochter Jildou met de verkoop van eigenzinnige leuke woonaccessoires uit binnen-, en buitenland. De nadruk zal onder andere liggen op mooie design en vintage stukken uit Scandinavië en India. Verkoop gaat via Instagram.